Praga - Libuš 2:3 (2:1) - 04.06.2023 - Starší žáci

Články > Starší žáci > Praga - Libuš 2:3 (2:1)  |  04.06.2023


TJ Praga – SK Libuš   2:3 (2:1)

Hráno:        04.06.2023 17:00
Hřiště:       Praga – tráva
Sestava:    Seman – Tomáš Vu, Holub, Ötwös D., Tuček, Antony, Přibyl, Ötwös M., Dastych,
   Trkal, Makara
Střídali:    Javůrek, Kovalets
Branky:     3' 1:0, 8' 1:1 Trkal, 28' 2:1 (p.k.), 45' Kovalets, 74' Dastych
ŽK:     58. Antony, 68. Ötwös M.
ČK:     68. Ötwös M.

Po kruté prohře s Unionem Strašnice a po důležitém vítězství s Hostivaří, jsme jeli k zápasu s Pragou s vědomím, že nesmíme prohrát.

Domácí mužstvo také vědělo, že nesmí ztratit body a hned od začátku jsme byli pod velkým tlakem. Hned z prvního rohu jsme inkasovali branku. Nevypadalo to s námi dobře, ale tentokrát jsme se brzy probrali a po pěkné akci Pavla a střelou pod břevno jsme vyrovnali skóre.

Potom se hra vyrovnala, domácí měli více ze hry, ale my jsme byli nebezpeční při rychlých protiútocích. Bohužel v zakončení jsme nebyli přesní a soupeř trestal. Bylo to opět ze standardní situace, tentokrát z p.k., po naší zbytečné chybě. Tak skončil poločas.

V šatně, jsme v klidu probrali kde se musíme zlepšit a do 2. poločasu jsme nastoupili výborně a zaskočili hráče Pragy. Podařilo se nám i vyrovnat po krásné akci. Bylo velké teplo a nám začali docházet síly, proto domácí se opět dostávali do tlaku a my začali ztrácet půdu pod nohama. Vše vyvrcholilo v 68. minutě, když rozhodčí odpískal přísný p.k. a vyloučil našeho kapitána Martina za protesty. Nakonec bylo štěstí na naší straně, domácí hráč p.k. nedal a my v oslabení zápas otočili a v hektickém závěru i ubránili.

Krásné vítězství a zasloužené. Předvedli jsme výborný výkon, nejlepší na jaře. Děkuji hráčům za přístup a nasazení a doufám, že budeme předvádět takové výkony i v dalších zápasech.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš