Halový turnaj Říčany - 11.12.2022 - Mladší přípravka

Články > Mladší přípravka > Halový turnaj Říčany  |  11.12.2022



Halový turnaj Říčany – 2. místo

Hráno:    27.11.2022, 08:30 – 12:30
Hřiště:    Říčany – hala Fialka
 
Sestava:    Kolja, Maty, Péťa, Kuba S., Aleš, Erik, Mark, Kuba T., Dan, Matouš, Bin, Velen, Vítek
 
Branky:    4× Kolja, 3× Bin, Aleš, Kuba T., Mark, Matouš, Péťa.

V nedělních ranních hodinách nás čekal další turnaj v říčanské hale Na Fialce. První utkání jsme odehráli proti celku TJ Sokol Královice. Zápas se nám moc nepovedl, kluci zřejmě ještě spali a na našem výkonu to bylo velmi znát. V konečném výsledku jsme prohráli 1:2. Za zmínku stojí nádherný Koljův gól skoro přes celé hřiště.

Druhé utkání jsme odehráli proti týmu TJ Slovan Hradištko. Tento zápas už byl úplně jiný, kluci začali běhat, přestali se bát a bojovali. Zasloužená výhra 5:0 a první 3 body do tabulky, a hlavně si kluci dokázali, že jen poctivá práce a odhodlání je může dovést k dobrému výsledku.

V posledním zápase základní skupiny nám byl soupeřem TJ Tatran Kamenný Přívoz. Kluci motivovaní předchozím výkonem na soupeře vlítli a zápas vyhráli 4:1.

V semifinálovém boji nás čekal velmi těžký soupeř, a to mužstvo SK Třeboradice. Dosud neporažený tým byl velkým favoritem celého turnaje. Měli jsme velké problémy se vůbec dostat z naší poloviny hřiště, za celý zápas jsme měli pouze šanci z trestného kopu. Jinak jsme celý zápas pouze bránili. Soupeř měl několik velkých šancí včetně několikrát nastřelené tyče. Soupeř byl velmi fyzicky zdatný, běhavý a silný na balónu. S velkým štěstím se nám podařilo udržet výsledek 0:0 po základní hrací době. Následovaly penalty a tady se naši kluci vyznamenali. Penaltu proměnili Kolja a Bin, včetně výborného výkonu Erika, který v naší bráně exceloval proti mnohem větším klukům. Poslední penaltu Erik chytil a my se mohli těšit z finálové účasti.

Ve finále nás čekal soupeř z prvního kola, tedy kluci z Královic. Věděli jsme, že jim můžeme prohru z prvního kola oplatit. To se bohužel nestalo, a ač kluci bojovali, tentokrát se k nám fotbalové štěstí obrátilo zády. I přes velký tlak před koncem utkání jsme bohužel 0:1 prohráli a na turnaji tak obsadili krásné 2. místo.

Výsledky zápasů:

Základní skupina
   SK Libuš    TJ Sokol Královice  1:2   v bráně: Aleš
   SK Libuš    TJ Slovan Hradištko 5:0  v bráně: Péťa
   SK Libuš    TJ Tatran Kamenný Přívoz 4:1  v bráně: Erik
SEMIFINÁLE
   SK Libuš     SK Třeboradice  0:0 (2:1 p.k.)  v bráně: Erik
FINÁLE
   SK Libuš     TJ Sokol Královice 0:1  v bráně: Erik
 
Všem klukům patří velký dík za přístup k celému turnaji. Stále máme spoustu práce před sebou a co se učit.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš