Halový turnaj Říčany - 15.01.2023 - Mladší přípravka

Články > Mladší přípravka > Halový turnaj Říčany  |  15.01.2023



Halový turnaj Říčany – 3. místo

Hráno:    15.01.2023, 12:45 – 17:00
Hřiště:    Říčany – hala Fialka
Sestava:    Kolja, Aleš, Erik, Mark, Kuba T., Honzík T., Matouš, Bin, Vítek
Branky:    8× Matouš, 4× Kuba, 2× Aleš, 2× Bin, 2× Kolja, Bin.

Po Novém roce a několika tréninkových jednotkách nás čekal další turnaj. Konal se opět na námi oblíbeném místě, a to v říčanské hale Na Fialce.

V prvním utkání se proti nám postavil tým FK Hýskov. Z předešlých turnajů nám bylo dobře známo, že první utkání nejsou naší silnou stránkou. Tentokrát se však hrálo v odpoledních hodinách a kluci ukázali, že jim tento čas sedí lépe. Po vyrovnaném utkání plném šancí na obou stranách si odnášíme skromnou výhru 1:0.

Ve druhém zápase nás vyzval tým SK Poříčany B. Za tento zápas náleží klukům velký dík. Ač soupeř nastoupil s kluky mladšího věku, naši kluci nenechali nic náhodě. Bojovali, kombinovali, doslova létali po hřišti. Do zápasu jsme mohli nasadit celý tým, včetně nejmladšího Honzíka (ročník 2018). Všichni svoji úlohu zvládli na jedničku. V zápase se vyznamenal Matouš, který díky své bojovnosti vstřelil tři góly. Celkový výsledek 7:1 je tak zasloužený.

V posledním zápase skupinové fáze nás čekal soupeř TJ Tatran Kamenný Přívoz. Zde se znovu nabízí velká pochvala pro celý tým. Především výborná bojovnost a obětavost nás dovedla k výhře 8:1. Zde se znovu zaskvěl Matouš, který dokázal vstřelit tentokrát již čtyři branky. V zápase znovu obstáli i mladší kluci.

V semifinálovém boji nám byl soupeřem tým TJ Sokol Královice. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a nějaký čas soupeře nepouštěli z jeho půlky. Výsledkem nám byl úvodní gól, který vstřelil Matouš po velmi dobrém tlaku na hostující obranu. Potom jsme znervózněli a začali dělat chyby v rozehrávce. To se nám stalo osudným a soupeř zaslouženě vyrovnal na 1:1. Ke konci zápasu se nám nepovedlo proměnit další šance a zápas tudíž skončil 1:1 a šlo se na penalty. Tentokrát jsme měli bohužel smůlu. Rozhodující penaltu vychytal výborný brankář hostí a v další sérii jsme za stavu 2:2 již nebyli úspěšní. Je to pro nás poučení do dalších penaltových bojů.

V boji o třetí místo nás čekal soupeř ze základní skupiny FK Hýskov. V tomto zápase jsme nepřipustili žádné zaváhání a dokázali soupeře porazit 2:0.

Výsledky zápasů:

Základní skupina
   SK Libuš    FK Hýskov  1:0   v bráně: Erik
   SK Libuš    SK Poříčany B 7:1  v bráně: Erik
   SK Libuš    TJ Tatran Kamenný Přívoz 8:1  v bráně: Erik
SEMIFINÁLE
   SK Libuš     TJ Sokol Královice  1:1 (2:3 p.k.)  v bráně: Erik
O 3. místo
   SK Libuš     FK Hýskov  2:0  v bráně: Aleš
 

I když nás mrzí semifinálová prohra na penalty, kluci si zaslouží velkou pochvalu za to, jak k celému turnaji přistoupili. Velkou radost máme hlavně ze zapojení mladších kluků, kteří v konkurenci starších skvěle obstáli. Avšak stále nás čeká hodně práce. Tento turnaj nám znovu odhalil nedostatky, na kterých je potřeba pracovat.
Turnaj jsme zakončili třetím místem se skóre 19:4.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš