Halový turnaj Říčany - 15.01.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Halový turnaj Říčany  |  15.01.2023



Halový turnaj Říčany – 8. místo

Hráno:    15.01.2023, 08:30 – 12:30
Hřiště:    Říčany – hala Fialka
 
Sestava:    Pepa – Séba, Jumpy, Mára, Adam, Vojta, Radek, Kuba, Arsenii, Vasil
 
Branky:    Séba

Cestou na první turnaj v tomto roce jsme se všichni těšili, že konečně postoupíme do vyšších pater vyřazovacích bojů. Bohužel se nám od začátku turnaje opět nedařilo moc se dostávat na útočnou polovinu hřiště a ohrozit soupeřova brankáře nějakou střelou. V prvním zápase šel chytat Marek, ale moc mu to nešlo, a tak jsme dostali od Pragovky 0:4.
V dalším zápase jsme brankáře prostřídali a chytat šel Adam. Ani tomu to v brance moc nešlo, kluci v poli mu taky moc nepomohli a tak jsme znovu dostali 0:4, tentokrát od Baníku Stříbro.
Do posledního zápasu ve skupině šel do branky Pepa a od Viktorky Žižkov gólů dostal pět (0:5). Ve skupině poslední místo a opět dolní polovina pavouka.

V zápasech o umístění jsme ještě prohráli s Kamenným Přívozem 0:3 a v souboji o poslední místo se nám konečně podařilo dát gól po pěkně rozehraném rohu Sébou. Vzápětí jsme však dva dostali a nakonec prohráli s týmem Dolních Jirčan 1:2. Nám se za celý turnaj opět nepodařilo dát moc gólů a ani jsme si to moc neužili. Ke spokojenosti je totiž potřeba vyhrávat a k tomu je potřeba trochu víc přidat hlavně srdíčko. Jinak to bohužel nejde. Nevadí, snad to příště bude lepší.
 

Výsledky zápasů:

Základní skupina
   SK Libuš    TJ Praga 0:4
   SK Libuš    Baník Stříbro 0:4
   SK Libuš    Viktorka Žižkov 0:5
Vyřazovací boje
   SK Libuš     Kamenný Přívoz 0:3
Zápas o 7. místo
   SK Libuš     Dolní Jirčany 1:2

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš