Libuš - Bohnice 5:14 (3:8) - 25.04.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Libuš - Bohnice 5:14 (3:8)  |  25.04.2023


  SK Libuš – TJ Slovan Bohnice   5:14 (3:8)

Hráno:        25.04.2023 17:00
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Minh – Séba, Sergej, Eliáš, Arsenii, Jumpy, Radek, Bin, Tom, Pepa, Vojta, Vasyl, Ivan
Branky:     2× Radek, Séba, Bin, Pepa

Kvůli několika omluvenkám jsme víkendový zápas přeložili a předehrávali ve středu den před školním turnajem McDonaldu. Bohužel i tak se někteří kvůli reprezentaci školy ze zápasu omluvili. Přesto se nám podařilo se sejít v celkem dobré sestavě. Do branky se postavil Minh, do obrany Séba, Sergej, Eliáš, Arsenii, do středu pole se střídali Jumpy s Radkem a v útoku bojovali Bin, Tom, Pepa, Vojta, Vasyl, Ivan.

V tomto zápase se od prvních minut projevovala soupeřova převaha, lepší a rychlejší práce s míčem, lepší střelba a hlavně daleko větší sebevědomí hráčů z Bohnic. Nám se po celý zápas moc nedařila hra směrem dopředu, přihrávky byly pomalé a nepřesné a zájem některých hráčů o hru určitě nebyl stoprocentní. V prvních dvou čtvrtinách jsme hráli ještě celkem dobře a v určitých fázích zápasu se nám několik akcí povedlo, ale po zbytečně obdržených brankách hra zase upadala do podprůměru, nezájmu a neochoty udělat krok nebo snad dva navíc a pomoct kamarádovi vedle sebe.

Ve druhé části utkání jsme pár hráčů už do hry tolik nepouštěli a začalo se nám více dařit jak směrem dopředu, tak směrem dozadu a podařilo se nám vstřelit i pár pěkných branek – Radek, Bin, Pepa.

Dnes dobrý výkon většiny hráčů, někteří by však stále, opět potřebovali trochu více přidat.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš