Libuš - Loko 6:12 (2:5) - 13.05.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Libuš - Loko 6:12 (2:5)  |  13.05.2023


  SK Libuš – FK Loko Vltavín   6:12 (2:5)

Hráno:        13.05.2023 11:00
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Minh – Séba, Sergej, Eliáš, Jumpy, Radek, Bin, Vasyl, Tom, Ivan, Kolja, Vítek
Branky:     2× Bin, Tom, Radek, Vítek a vlastní

V sobotu dopoledne jsme sehráli další utkání naší zatím dosti nepovedené sezóny. Do branky se znovu postavil Minh, v obraně se střídali Séba, Sergej a Eliáš, v záloze Jumpy, Radek a Kolja, v útoku se střídali Bin, Tom, Vasyl, Ivan a Vítek. Ze začátku zápasu se nám moc nedařilo odrážet nápor soupeře a po deseti minutách jsme opět prohrávali. Po pár vystřídáních se nám konečně podařilo vstřelit první branku a klukům se začalo dařit. Ve druhé čtvrtině zápasu jsme trochu přidali v napadání, pohybu po hřišti a kombinaci a za celých sedmnáct minut jsme jen jeden gól dostali a jeden Tomem vstřelili. Poločas tedy přijatelných 2:5.

O přestávce jsme klukům vysvětlili ještě nějaké drobnosti a hrálo se dál. Znovu jsme několik branek dostali, ale zároveň i několik vstřelili po střelách Radka, jednom vlastním a jednom Vítkem. V poslední části už se nám tolik nedařilo, ale stejně jsme jeden gól vstřelili (znovu Bin) a po více chybách při rozehrávce jsme znovu dostali pár zbytečných gólů, které rozhodli tento celkem vyrovnaný souboj ve prospěch soupeřů.

V tomto zápase poprvé na jaře kluci od začátku hráli, bojovali a vypadalo to, že je fotbal zase konečně začal bavit. Kluci z mladší přípravky do sestavy bez problému zapadli (Kolja a Vítek) a v dnešním zápase byl zejména Kolja velkou posilou do středu hřiště a rozehrávky.

Výborně, blahopřejeme!

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš