Tempo - Libuš 27:2 (9:2) - 22.04.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Tempo - Libuš 27:2 (9:2)  |  22.04.2023


FC Tempo Praha – SK Libuš   27:2 (9:2)

Hráno:        22.04.2023 09:00
Hřiště:       Tempo – tráva
Sestava:     Minh – Séba, Eliáš, Arsenii, Bin, Pepa – Tom, Vasil, Vojta, Adam, Kuba, Michael, Sergej, Ivan
Branky:     Bin, Sergej

Díky pro nás dost nepříznivému losu jsme jeli k druhému jarnímu zápasu na hřiště Tempa, kde se nám nikdy moc nedařilo. První dva zápasy s dvěma nejlepšími týmy v soutěži klukům na začátku sezony moc sebevědomí nepřidají, ale tak to prostě je. Znovu se nám předem pár hráčů omluvilo, a tak jsme opět nebyli v plné sestavě.

Protože byl Marek nemocný, do branky šel tentokrát Minh a ze začátku se mu docela dařilo. Postupem času nás soupeř začal opět přehrávat a jeho hra byla důraznější, rychlejší a efektivnější. Do poločasu se nám podařilo dvě branky Binem a Sergejem vstřelit a jenom devět jich dostat.

Ve druhé polovině zápasu jsme se snažili klukům vysvětlit, jak a kde se mají pohybovat, ale vzhledem k některým komplikacím v komunikaci se nám to moc nedařilo. Protože soupeř v průběhu zápasu vůbec nepolevoval, dostali jsme nakonec dvacet sedm branek, což není zrovna nejméně. Bohužel, znovu nic moc, ale na některých hráčích bylo vidět částečné zlepšení aspoň v přístupu ke hře a doufáme, že dál už se budeme jen zlepšovat.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš