Halový turnaj Říčany - 25.02.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Halový turnaj Říčany  |  25.02.2023



Halový turnaj Říčany – 5. místo

Hráno:    25.02.2023, 13:00 – 16:00
Hřiště:    Říčany – Sportovní hala ve Škroupově ulici
 
Sestava:    Mára – Séba, Vojta, Nazar, Honza, Arsenii, Jumpy, Pepa, Bin, Tom, Vasyl, David
 
Branky:    4× Honza, 1× Bin

Po delší přestávce jsme se zúčastnili dalšího halového turnaje, tentokrát v nově zrekonstruované hale ve Škroupově ulici v Říčanech. Kluků jsme zkusili pozvat víc, aby si všichni dostatečně zahráli.

První zápas proti Hrdlořezům se nám moc nepovedl a výsledek 0:5 hovoří jasně. Kupodivu se ale kluci do dalších zápasů tímto nepovedeným výsledkem nakopli a další výsledky už byli mnohem lepší.

Kostelec u Křížku jsme porazili po dvou brankách Honzy a jedné Bina 3:1 a v posledním zápase ve skupině jsme hráli o postup mezi čtyři nejlepší.

S týmem z Říčan jsme však pouze remizovali 0:0 a tak díky lepšímu skóre postoupili domácí a my bohužel zase hráli jen skupinu o páté až osmé místo.

Třeboradice jsme v dalším kole vyřazovacích bojů porazili po velké převaze jen 1:0 parádní brankou Honzy a šli se připravit na poslední náš zápas o páté místo proti Babicím.

Po pěkné kombinaci Bina s Honzou jsme vstřelili vedoucí branku, ale postupem času nás soupeř zatlačil do obrany a nakonec střelou do prázdné branky vyrovnal na konečných 1:1. Šlo se na penalty. První naší proměnil Jumpy a soupeřův střelec vyrovnal, druhou neproměnil ani Arsenii ani soupeřův exekutor a třetí proměnili Honza i soupeř. Muselo se pokračovat dál, a protože si náš brankář Marek věřil, šel kopat a proměnil. Vzápětí soupeřovu střelu chytil a zařídil nám tak celkově páté místo v turnaji.

Prozatím nejlepší výsledek v zimní přípravě a konečně snad povzbuzení do budoucích zápasů. Výborně, blahopřejeme!

Výsledky zápasů:

Základní skupina
   SK Libuš    Spartak Hrdlořezy 0:5
   SK Libuš    SK Kostelec u Křížků 3:1
   SK Libuš    SK Říčany 0:0
Vyřazovací boje
   SK Libuš     SK Třeboradice 1:0
Zápas o 5. místo
   SK Libuš     TJ Sokol Babice 1:1 (3:2 p.k.)

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš