Halový turnaj Říčany - 29.01.2023 - Starší přípravka

Články > Starší přípravka > Halový turnaj Říčany  |  29.01.2023



Halový turnaj Říčany – 7. místo

Hráno:    29.01.2023, 12:30 – 17:00
Hřiště:    Říčany – hala Fialka
 
Sestava:    Mára – Séba, Eliáš, Radek, Honza, Nazar, Vojta, Adam, Pepa, Arsenii
 
Branky:    2× Adam, 2× Arsenii, Honza, Séba

Další sobotní odpoledne jsme se opět rozhodli strávit se svými svěřenci v hale Na Fialce. Tentokrát byl los trochu milosrdnější, a tak se nám jelo zase o trochu veseleji. Tentokrát jsme jeli téměř v plné sestavě, nikdo nebyl nemocen ani se neomluvil, kromě Jumpyho.

Od prvního utkání šel do branky Mára a zdálo se, že to byla dobrá volba. Turnaj jsme zahájili bezbrankovou remízou s klukama z Bohnic. V následujícím utkání jsme po brankách Séby a Arseniiho z penalty po ruce brankáře venku z pokutového území porazili 2:0 béčko Boleslavi a šli se chystat na poslední utkání ve skupině proti Hradišťku. Ti nás po vyrovnaném boji porazili po jediné zbytečné chybě při hře dozadu 0:1 a my se šli chystat jen díky horšímu skóre než Bohnice na utkání ve skupině o páté až osmé místo.

V souboji proti Pragovce se nám moc nedařila hra dopředu a na některých hráčích začínala být znát únava a výsledek 0:1 v náš neprospěch byl asi spravedlivý. Utkání o sedmé místo jsme začali velice dobře a po parádní akci celé čtveřice vstřelil Honza náš nejhezčí gól po parádní Radkově nahrávce. Druhý gól vybojoval Arsenii a míč doslova dokopal do prázdné branky. Třetí a čtvrtý gól přidal Adam po několika dalších pěkných akcích a tak jsme tentokrát obsadili parádní sedmé místo.
Snad už se blýská na lepší časy a další výsledky a umístění už budou jen lepší.

 

Výsledky zápasů:

Základní skupina
   SK Libuš    TJ Slovan Bohnice 0:0
   SK Libuš    Mladá Boleslav B 2:0
   SK Libuš    Slovan Hradišťko 0:1
Vyřazovací boje
   SK Libuš     TJ Praga 0:1
Zápas o 7. místo
   SK Libuš     Mladá Boleslav B 4:0

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš