Libuš - Vyšehrad 0:1 (0:0) - 11.11.2023 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Libuš - Vyšehrad 0:1 (0:0)  |  11.11.2023


SK Libuš – FK Slavoj Vyšehrad   0:1 (0:0)

Hráno:        11.11.2023 10:30
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Sam – Míra, Tadeáš, Šimon – Keny, Šála (77' Jonáš), Oči (85' Kryštof), Koudy, Keny – Max,
   Šajny (56' Mery)
Branky:      -
ŽK:            43' Oči, 51' Šajny, 75' Koudy

Bolestivá prohra 0:1 proti diviznímu Vyšehradu. Tak by se dalo shrnout naše sobotní dopoledne. Soupeř přijel na jeden z klíčových zápasů záchranných bojů posílen o 8 hráčů, kteří ještě ten den nastoupili do divizního zápasu Slavoje.

Asi to byl jeden z důvodů našeho slabšího výkonu. Soupeř byl lepší, my jsme si sice pár šancí v první půli vytvořili, ale bylo to málo. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Po změně stran soupeř ještě zvýšil tempo a téměř do ničeho nás nepustil. Sice si Slavoj moc šanci nevypracoval, dokázal se však prosadit z rohového kopu. Byl to zápas o jednom gólu a bohužel ho dal hostující divizní stoper. K vidění byl také velmi podivný výkon hlavního sudího, ale na to se vymlouvat nemůžeme.

Porážka se mi hodně špatně kouše. Mrzí mě, že soupeř nemá tu odvahu přijet na takový zapas v sestavě, která přebor hraje pravidelně a radši vezme 8 lidí z vyšší soutěže. Koneckonců, nepřihlásili jsme se do přeboru abychom hráli proti diviznímu týmu.

Klukům děkuji za dobře odmakaný zápas. V letní přípravě nám velmi podobný tým uštědřil výprask 10:1. Přes zimu nás čeká hodně práce a na jaře boj o záchranu!

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš