Admira B - Libuš 2:0 (2:0) - 29.03.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Admira B - Libuš 2:0 (2:0)  |  29.03.2024


FK Admira Praha B – SK Libuš   2:0 (2:0)

Hráno:        29.03.2024 10:00
Hřiště:       ZŠ Hovorčovická – tráva
Sestava:    Sam – Tejdy (41. Nusky), Šimi, Míra, Nazi – Koudy ©, Koza (82. Lukáš G.), Pepa – Jony, Max,
   Fares (69. Příba)
Branky:      -

Na Velký pátek jsme přijeli na travnaté hřiště v demoličním stavu ZŠ Hovorčovická, kde nás hostila domácí Admira. Věděli jsme, že domácí dávají málo gólů, o to méně jich však dostávají, proto jsme šli do zápasu ze zatažené obrany s plánem hrát na rychlé brejky.

První půlhodinu se nám to opět dařilo výborně, domácí se dostali do jedné šance, kdy jsme v přechodu ztratili míč a oni mohli postupovat do otevřené obrany. Jinak se do šancí takřka nedostávali. Poté si však naše obrana vybrala slabší moment – Šimi špatně odhadl balón a Sam, který se snažil situaci uhasit trefil útočníka a rozhodčí nařídil pokutový kop, ze kterého se Admira dostala do vedení. O pár minut později se Max dostal do úniku a domácí stoper ho zatáhl a viděl, pro nás nepochopitelně, jen žlutou kartu. Těsně před odchodem do kabin využili domácí nedůrazu naší defenzívy a ujali se dvoubrankového náskoku.

V kabině jsme si řekli, že Admira sice není náš největší soupeř v boji o záchranu, ale přesto s nimi hrajeme vyrovnaně a nemáme co ztratit. I přes šance na obou stranách se už skóre ve druhé půli nezměnilo a Admira si připsala, nutno říci, zaslouženou výhru 2:0.

Příští sobotu nás čeká velmi důležitý zápas od 14:15 na Libuši, kde přivítáme Zbraslav.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš