Libuš - Vršovice 3:1 (2:1) - 04.05.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Libuš - Vršovice 3:1 (2:1)  |  04.05.2024


SK Libuš – SK Union Vršovice   3:1 (2:1)

Hráno:        04.05.2024 12:30
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Jonáš – Tejdy (57' Koza), Šimi © (82' Příba), Míra, Nazi – Martin, Koudy, Pepa – Mery, Max,
   Šajny (83'Filip)
Branky:      14' Max, 45' Max, 65' Šimi
ŽK:             51' Koudy, 87' Max

V sobotu jsme odehráli klíčový zápas v boji o záchranu proti aktuálně nejslabšímu týmu přeboru z Vršovic.

Jakmile jsme viděli delegaci, věděli jsme, že klíčové bude nijak nekomentovat rozhodčího a nepoštvat si ho proti sobě. To se nám povedlo a soupeř dohrával od 18. minuty v deseti. Očimu se povedlo vyprovokovat soupeře a ten šel naprosto oprávněně pod sprchu.

I přesto jsme však prohrávali a museli zápas otáčet. To se nám díky Maxovým dvěma gólům povedlo a nad svěřenci 13. nejlepšího trenéra v Česku jsme o poločase vedli 2:1.

Věděli jsme, že musíme přidat. Ani proti deseti jsme nehráli tak, jak bychom si představovali. Soupeře jsme do šancí sice nepouštěli, sami jsme se do nich však dostávali jen těžko. Vršovice hrály v hlubokém bloku a my hrozili pouze když jsme šli do otevřené obrany. Odskočit se nám povedlo až v 65. minutě, kdy se prosadil Šimi po rohovém kopu a vstřelil první gól v životě. Pokračovali jsme aktivně a po dalším úniku Maxe jsme kopali penaltu, ke které se postavil Pepa. Gólman soupeře pěkným zákrokem pokutový kop chytil a následnou dorážku rozhodčí pro faul neuznal. Závěr se dohrál v klidu a musím pochválit i mladší dorostence, kteří naskočili na posledních pár minut a oba se chytli do tempa a odmakali vše na maximum.

To co pan “trenér” Vršovic předváděl při potvrzování zápisu připomínalo malé dítě, kterému rodič odmítne koupit zmrzlinu. Nikdy jsem nepotvrzoval zápis 20 minut, ale děkuji panu trenérovi za show.

Příští zápas odehrajeme v sobotu od 14:00 na půdě Meteoru.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš