Háje - Libuš 4:3 (p.k.) - 10.04.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Háje - Libuš 4:3 (p.k.)  |  10.04.2024


FC Háje JM – SK Libuš   4:3 (p.k.) (2:0 3:3)

Hráno:        10.04.2024 16:30
Hřiště:       Háje – UMT
Sestava:    Sam – Šimi ©, Míra, Koza, Nazi – Koudy, Martin, Pepa – Jony, Max, Habib (61' Mery)
Branky:      54' Jony, 66' Jony, 82' Max (p.k.)
ŽK:            58' Pepa, 78' Koza, 80' Martin, 85' Nazi

Ve středu nám los poháru přisoudil největšího favorita na výhru v soutěži – FC Háje JM.

Chtěli jsme hrát na nulu vzadu a z pevné obrany, ale naše plány šly pryč už zhruba po dvaceti vteřinách, kdy se domácí dostali po naší další defenzivní hrubici do vedení. Když Háje v jedenácté minutě zvyšovaly už na 2:0, asi málokdo nám věřil. Za celou první půli jsme se jen horkotěžko dostávali na soupeřovu polovinu a poločasový hvizd byl pro nás vysvobozením.

Co se dělo v kabině radši komentovat nebudu, ale za následek to mělo to, že jsme ve druhé půli viděli úplně jinou Libuš. Byli jsme lepší, zmáčkli jsme soupeře a snížili na 2:1. Háje nám sice odskočily z ojedinělé šance opět na rozdíl dvou branek, my jsme se však nevzdali a naší bojovností jsme dokázali do sítě protlačit další dvě branky a šlo se na loterii – pokutové kopy.

V nich jsme si opět vybrali naše „štěstí“, které nás provází celou sezónou, a Háje si tak připsaly nejtěsnější možnou výhru a postupují do semifinále.

Především za druhý poločas se rozhodně nemáme za co stydět, potrápili jsme tým, který nám na podzim uštědřil porážku 0:11! Pokud takhle budeme hrát v každé jedné minutě každého zápasu, nemusíme se o záchranu bát. Penalty už jsou hlavně o štěstí a to jsme dnes, ostatně jako ve zbytku sezóny, neměli.

V neděli od 14:15 nás čeká veledůležitý záchranářský souboj na půdě Zličína, chceme v něm vidět stejně hladový tým jako ve druhé půli dnes na Hájích!

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš