Libuš - Řeporyje 1:1 (1:1) - 23.03.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Řeporyje 1:1 (1:1)  |  23.03.2024


SK Libuš – FK Řeporyje   1:1 (1:1)

Hráno:        23.03.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Šenk, Šupina, Dorazil – Calta (72' Davizi), Beneš, Růžička D. (82' Stuchlík), Čížek -
   Nekola, Chum (56' Houdek), Klimeš (72' Kocourek)
Branky:      35' 1:0 Růžička D., 42' 1:1
ŽK:            Nekola, Houdek

První jarní utkání na domácím stadiónu nám od začátku svazovalo nohy a byli jsme dost nervózní. Hosté naopak vstoupili do zápasu s velkým sebevědomím po dvou vítězstvích a aktivita z nich vyzařovala. My jsme však pozorně bránili a tak ani hosté se do velkých šancí nedostávali. Nebezpečí hrozilo z rohových kopů, ale naše obrana v čele s vynikajícím Kořínkem vše odvrátili.

Po dvaceti minutách jsme konečně nabrali tempo hry, zvýšili aktivitu a přidali na přesnosti v kombinaci. Na obrazu hry to bylo rázem znát a přišly i naše velké šance, ale bohužel jak 2× Nekola, tak Dorazil se gólově neprosadili. Branka přišla po naší rychlé akci, průniku Nekoly a jeho přesné zpětné nahrávce na nabíhajícího Růžičku, který z hranice velkého vápna technickou střelou k tyči otevřel skóre utkání. Bohužel pro nás se hostům podařilo tři minuty před koncem poločasu výstavní střelou zpoza vápna přímo do šibenice vyrovnat.

Druhý poločas se hrál převážně od vápna k vápnu, ale postupem času byli hosté více nebezpečnější. Nakonec si vypracovali čtyři obrovské možnosti, které zlikvidoval famózními zákroky Kořínek v naší brance. Díky němu dnes máme bodík, i když jsme v prvním poločase měli více šancí my, tak v tom druhém jasně kralovali hosté.

Dnes to byl asi náš nejhorší výkon v jarní části, ale snaha a bojovnost většiny hráčů byla na vysoké úrovni, což nás dovedlo bodovému zisku.
Další zápas odehrajeme v sobotu 30.3. od 13:30 na UMT Zličín proti mužstvu Raptors.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Kořínek;   2. Šupina;   3. Růžička D.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš