Raptors - Libuš 1:1 (0:1) - 30.03.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Raptors - Libuš 1:1 (0:1)  |  30.03.2024


Prague Raptors FC – SK Libuš   1:1 (0:1)

Hráno:        30.03.2024 13:30
Hřiště:       Zličín – UMT
Sestava:     Kořínek – Šenk, Šupina, Dorazil – Calta, Beneš, Houdek, Čížek – Nekola (88' Kocourek),
    Havlák (68' Stuchlík), Klimeš (77' Sobotka)
Branky:        43' 0:1 Klimeš, 84' 1:1
ŽK:              ­Houdek, Nekola, Stuchlík, Kocourek

Do utkání s druhým týmem tabulky jsme vstupovali s odhodláním získat nějaký bodík, což se nám nakonec i zdařilo. Hlavně jsme chtěli být pozorní v defenzivě, ohlídat nebezpečné hráče domácích a být aktivní směrem dopředu.

To se nám od začátku dařilo a domácí byli postupem času bezradní. Naopak naše akce byly více a více nebezpečné. Bohužel šance Nekoly a Havláka brankou neskočily, ale ke konci poločasu se prosadil Klimeš po přiťuknutí míče Havlákem a my šli do zaslouženého vedení. Domácí jsme za celý poločas do žádné velké šance vůbec nepustili.

Druhý poločas už z naší strany tak aktivní nebyl a domácí nás dost tlačili na naší polovině. My se snažili o rychlé kontry, ale v několika slibně se rozvíjejících akcí nás zklamala finální nahrávka či špatné provedení. Ovšem defenziva pracovala na jedničku a stále s přehledem odolávala sílícímu tlaku. Bohužel šest minut před koncem utkání se po trestném kopu míč odrazil nešťastně k domácímu hráči, který bez problémů vyrovnal. Závěrečný tlak jsme již ustáli a zápas skončil zřejmě spravedlivou remízou.

Tentokrát byla na naší straně vidět větší chuť a odhodlání oproti domácímu týmu a dobrá defenzivní činnost od všech hráčů dirigovaná výborně hrajícím Šupinou.
Další zápas odehrajeme v sobotu 6.4. od 10:15 na domácím hřišti proti mužstvu Modřan.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Šupina;   2. Beneš ;   3. Šenk

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš