Libuš - Modřany 1:1 (0:0) - 06.04.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Modřany 1:1 (0:0)  |  06.04.2024


SK Libuš – SK Modřany   1:1 (0:0)

Hráno:        06.04.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Tůma – Šenk, Šupina, Dorazil – Calta (62' Stuchlík), Beneš, Růžička D., Čížek – Nekola
   (62' Chum), Houdek, Kocourek (78' Davizi)
Branky:      47' 0:1, 88' 1:1 Chum
ŽK:            Houdek, Nekola, Růžička D.

Oba týmy vstoupily do zápasu velmi opatrně. Postupem času však hosté začali mít více ze hry a vytvořili si i mírný tlak. Největší nebezpečí pro naši branku hrozilo po standardních situacích, které hosté zahrávali velmi dobře. Naštěstí naše obrana fungovala opět výborně i za pomoci dnes chytajícího Tůmy a když už se hosté dostali do šance, tak v koncovce byly nepřesní.

Naše hra byla tentokrát dost mizerná, nedařila se nám vůbec rozehrávka, kombinace a navíc náš pohyb bez míče byl hodně tragický. Přesto jsme několikrát ohrozili hostující branku a dokonce po našem rohovém kopu zahodil Čížek 100% šanci poslat nás do vedení. Jinak však hosté dál byli lepším týmem.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit jiným stylem hry, než který jsme produkovali v poločase prvním, což se nám vůbec nepovedlo a ve druhé minutě šli hosté po pěkné střele do vedení. Dalších dvacet minut naše hra postrádala přesnost a hlavně u některých hráčů větší chuť a zápal s výsledkem něco udělat. Po střídání jsme malinko přeskupili řady a pomalu se hra přemístila na hostující polovinu. S krásným volejem Beneše si náramně poradil hostující brankář, ale čas běžel v náš neprospěch.

Poslední risk byl s vysunutím Šupiny na hrot, což se nakonec vyplatilo. Dvě minuty před koncem vyhrál hlavičkový souboj ve vápně pro Chuma, který umístněnou střelou k tyči vyrovnal. Hosté ještě dostali hezký dárek v podobě dvou trestných kopů, které naštěstí pro nás trefovaly hráče ve zdi a v poslední minutě nastavení jsme šli po sražení míče hostujícím hráčem sami na branku, ale akci zastavil zvednutý praporek AR2 pro offsidové postavení(?) a tak se pískal konec.

Pro nás je dnes bodík určitě hodně dobrý. Dá se říci, že minulé kolo ztráta, dnes zisk. I když nás zužují zranění našich klíčových hráčů (Gutheis, Kořínek, Klimeš, Ivančo, Havlák, Růžička Fr.), musíme dál makat v bojích za záchranou. Do dalších kol to chce mít více klidu na míči, jednoznačně zpřesnit rozehrávku, zbavit se zbytečné nervozity a dál musí být vidět od všech hráčů poctivá práce a chuť jít vyhrát.
Další zápas odehrajeme v neděli 14.4. od 16:30 s Přední Kopaninou „B“ na jejich na hřišti.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Šupina;   2. Nekola;   3. Stuchlík, Chum

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš